Al camp de refugiats de Filippiada la situació dels refugiats segueix igual que com estava fa uns mesos, atrapats!

L’organització dels voluntaris i del seu magatzem millora dia a dia i això facilita, de mica en mica, les condicions de vida dels residents al camp.
Ahir, però, els mateixos refugiats van dir prou al menjar que els hi ofereix l’empresa de càtering contractada per l’administració grega.
S’han plantat i han demanat una millora de la seva dieta basada en hidrats de carbó (pasta i arròs bàsicament).  No demanen res de l’altre món però si una dieta més equilibrada, amb fruita i verdura fresca.
Ara com ara, la fruita i verdura fresca, així com la tonyina que mengen és gràcies als voluntaris i a les aportacions econòmiques de particulars que desinteressadament col·laboren en l’ajuda de la millora de la dieta i de la vida dels refugiats, els hi estan vetades.
Seguirem fent tot el possible perquè la seva vida dins d’aquesta ratonera sigui més digna i més humana.
I fem i farem l’impossible per que aquest tema no quedi en l’oblit.

‪#‎elpoblesalvaraelpoble‬

Fotografies de Nuri Mendez

En el campo de refugiados de Filippiada la situación de los refugiados sigue igual que como estaba hace unos meses, atrapados! 

La organización de los voluntarios y de su almacén mejora día a díay esto facilita, poco a poco, las condiciones de vida de los residentes en el campo. Ayer, sin embargo, los mismos refugiados dijeron basta a la comida que les ofrece la empresa de catering contratada por la administración griega.Se han plantado y han pedido una mejora de su dieta basada en hidratos de carbono (pasta y arroz básicamente). No piden nada del otro mundo pero si una dieta más equilibrada, con fruta y verdura fresca. 

Por ahora, la fruta y verdura fresca, así como el atún que comen es gracias a los voluntarios y las aportaciones económicas de particulares que desinteresadamente colaboran en la ayuda de la mejora de la dieta y de la vida de los refugiados, les están vetadas.Seguiremos haciendo todo lo posible para que su vida dentro de esta ratonera sea más digna y más humana. Y hacemos y haremos lo imposible para que este tema no quede en el olvido.

#‎elpoblesalvaraelpoble‬

Fotografías de Nuri Mendez